# Segmen REVIEW Yoora , blog ke-6 !

Salam Blogger . selamat tngah hari semue . dah makan belom nie ?? sehat ke tak nie ?? disebabkan Yoora dikritik malam semalam [KLIK] , atas permintaan cik adik tu , yoora tunaikanlah , yoora dah buanglah column2 yg menyemakkan mate die tu . thankx for your 'good' advise . anyway , good luck to for your SPM , it seem like u are good in English . well done ! and yes , i'm a big fans of anwar hadi . i do have finished viewing his video ! and i completely and totally understand his massages .  tQ ^^, 

FYI , pasal tajuk tu , bukan fitnah la kann . cube tngok kat Url entry tu . tulis ape erkk ?? tak copy entry cik adik sampai habis ?? tak perlu rasenyee , klau dah bantai orang kaw2 dngan sengaje , pastu kat bawah tu saje2 tulis mntak maaf . hermmm , lebih baik abaikan je ~ emmm , advise cik adik tu mmg da bg impak besar kat 'heart' nie . tapppii , tak bermaksud dah mematahkan smangat yoora untuk berblogging kan ?? tak mematahkan jugak niat hati ini untuk terus meng-REVIEW blog korunk yang join Segmen Yoora nie okeyhh . we share ! we know ! we learn ! ^^.

terus kepade Review kite lah keyhhh ~



Url blog Cik Mazelina : http://neynaproperty.blogspot.com/


! the owner !
16 years old
yoora ambik gambar Mazelina ye . hihihi . sbb comeyl sngat lah ^^.

jom tengok blog dia ~

1. Design blog ??
Design blog Mazelina mmg comeyl lah kan . perempuan , mesti akan piliH colour pink  ! hehehe . warne pink die pon okey , tak terlalu dark , kalau dark sngt tu boleh menenggelamkan tulisan kat blog Mazelina , ingat tu ~

2. Font blog ??
Okey , font entry Mazelina dah okey dahhh . tppp , font yg dekat bloglist tu rasenye kene ubah sikit .


lebih comeyl klau Mazelina tukar colour die , dan font die yg smue huruf besar tu kpd tulisan biase . bg senng blogger lain nak bace dan blogwalking dekat blog yg ade dekat bloglist Mazelina tuu ~

3. Sidebar lebih atau kurang ??
Sidebar Mazelina dah ok dahhh , x perlu dikurangkan lg . dan x perlu buat 3 column mcm blog yoora nie keyhh . hehe

4. Berat blog ??
berat blog Cik Mazelin dalam kategori yg ringan ! bagus , tak mcm blog yoora niee T___T


86.7 KB0.28 secondsRINGAN !


jadi , tak perlulah Mazelina nak buang mane2 iklan , atau mane2 widget yang ade dalam blog Mazelina tu . kesimpulannye , blog Mazelina dah tip top ! tp edit cikit je yang yoora cakap kat atas tuu okeyhh . 

ape lagi korunk , jom TERJAH blog Cik Mazelina ! blog die kiut macam tuan die jugak . hihi . Review seterusnye , blog Cik Izzati . kejap je lagii . tunggu jap tauuu ^^.




aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

5 000 orang tulis surat cinte:

En. Kronik said...

hoho.. pengkritikbyg oke.. jgn jadi cam chef wan.. kui3.. guwa amat x suka..

fatin nabilah ;) said...

NIAT KITA, MANALAH ORG TAHU KANNNN ?

Mazelina is Neyna said...

Yoora sayang , terima kaseh sangatsangat .

tapi saia sedey , hukhuk , umo saia da 16 , buka 14 lagii . hekhek ...

papepon sayang yoora sangatsangat

xoxo^__^ saia da bce pasal org yg komen blog yooea tuh , its ouke laa sygs , juz ignore it , ambik ap yag rase bagus utk diterima k :) im your daily visitors , heheh

purpl3h0lic said...

@Mazelina is Neyna wahhh ! haha T____T macm mane boleh terlepas pandang nie , ya allah . sorie sngt2 . yoora edit keyhhh . owhh , yg pasal tuu ~ haha . abaikankan jelaa . bukan yoora yg mulekan dulu ponn :)

azmira said...

alaa nape tak bole drop mesej kat chat room huhuu :') nak tye! mcm manenak kire berat blog ye? :)