# Segmen REVIEW Yoora , blog ke-5 !

Salam Blogger . yeahh . korunk da lunch ke blom nieh ?? yoora da makn , ayam masak merah , ngan gulai kacang yg agak cair yoora masak T______T *sadis sungguh . huhuhu . abaikan lahhh , jnji sedap . okey , blog yg ke-5 nie buat yoora keliru cikit lah , sbb pg td yoora bukak laen rupenye , bile bukak balik bru kejap nie , dah betukar terus mcm transformer la pulak . ape lg , jom tengok ! ^^.

nie header mule2 yoora bukak blog die comeyl jep 

tibe-tibe !! jeng-jeng betukarrrr ~
bukan header je bertukar , skali isi2 dalam bertukar . 
huh ! dahsyat gilerr ~ hehehe ^^,


Tagline : '' Yaw cool story bro ''

disbbkan blog Iqa nie mmg simple sngat , jom kite knal2 jap ngan die niehh ~
Name diberi Siti Nur Atiqah(Iqa Atieyqah) 12 years old21 March 1999Fashion Designer,Lawyer,Photographer Purple,Ocean Blue,Black n White English,Malay Suke Science Benci dgn PEMBELOT! Friendly,Talkative ♥ 
 dah kenal ?? ok jom !

1. Design blog ??
design blog Iqa mmg simple dan x serabut , warne grey menjd pilihan Iqa , entry snng nak bace . tulisan pon x berpusing2 , bercorak-corak , cukup besar dan jelas . bagus ! ^^.

2. Kandungan blog ??
Iqa suke bercerite tntang diri die sndiri . pengalaman die dan mcm2 lagi . TIPS pon ade jugak . tips cintee ~ huhuhu , lg laen2 tu korunk terjah lahh . 

3. kategori blog ??
bg pendapat yoora , blog Iqa nie mmg dah tip top , tppp . blog Iqa mmg untk dirinye sndiri . bnyak entry pasal personal jep . so blog Iqa nie boleh dikategorikan sbgai blog personal lahh yg boleh kite katekan x mngharap pembace dan untk diri sndiri ^^.

4. Sistem comment dan blogger connection ??
hermmm , yg nie mmg bermasalah sikit lah Cik Iqa . blog Iqa x boleh nak drop comment , mnkin sbb salah coding mase edit HTML . bile nak klik comment , x jadi ape2 , so yoora terpakse drop ape2 kat ShoutBox Iqa . 

nnt Iqa edit keyh . lg satu ShoutBox kat sebelah kiri tu . Yoora rase kene letak kat blah atas atau buat 'show-hide' kat mane2 belah blog Iqa . sbb , ShoutBox tu float ke bawah , so bile nak drop cit chat kat situ , blogger lain kene kecikkan page dulu ' Ctrl- ' bg nmpak keseluruh blog Iqa . okeyh ?? ^^.

itu jep dr yoora untk Iqa . yoora penat niehhh ~ berehat sebentar bersame kit kat . hhehe ^^. ape ag korunk jom TERJAH blog Iqa . klau ade ape2 yg perlu disuarekan , dropkan comment korunk kat bawah tu keyh . seterusnye blog Cik Mazelina yg kiut miut . hehe  . lets wait n see :)




aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

1 000 orang tulis surat cinte:

Princess Nur Atieyqah said...

thanx yoora!urm,kite xtau la nk buat cam mane...yg about comment n shoutbox tuh xbrpe reti sgt la...thanx ye sbb review blog sy :D