# Segmen REVIEW Yoora , blog Pertame !


Salam Blogger ! 
Blog pertame yg akan diREVIEW adelah milik Cik Hanna ^^,


Tagline : '' Life is not awesome as you think ''

1. Kekemasan ??
Blog Cik Hanna semmangnye xde masaalah dengn kekemasan dan tidak semak same sekali . background yg digunakan juge simple dan sweet saje . ini akan membuat blogger lain akan rase selesa bile drop by dekat blog Hanna . dari pade background dan widget2 yg die pakai . dari situ kite boleh lihat yang Hanna mmg sukekan kaler Pink !

2. Blogger baru atau lame ??
Hermmm . nmpaknye Hanna seorang blogger yang baru . Hanna baru saje berblogging bermule pade bulan March tahun 2011 . 

3. Kandungan Blog ??
Blog Hanna tidak bnyak menceritekan tentang hal-hal diri nye atau hal2 di sekelilingnyee . blog Hanna memuatkan entry seperti TUTORIAL , TAZKIRAH , dan TIPS . wahhh ! triple T gituuuuu ~ ini mmg baguss sekali keyh Cik Hanna .  

4. Sistem comment dan interaksi sesame Blogger ??
okey . yang nie mmg penting untuk blogger berkomunikasi dengan blogger lain . tapi , blog Hanna xde masalah . Hanna dah memuatkan ChatBox untuk bagi senng die exchange link dngan blogger2 laen . tapi ! kalau boleh . nak bagi lagi cun dan senng org comment kat entry Hanna . buang Word Verification tu keyhh . sbb kbnykan blogger mmg x suke nak tulis  Word Verification bile nak comment , sbb sememmgnye leceh . hehe . ok ??? [KLIK] ^^.

5. kelajuan loading blog ??
hah ! yang nie ponn blog Hanna xde masalah . blog Hanna mmg dah ringan .

102.62 KB0.24 secondsRINGAN SANGAT

 sbb blog hanna xde widget2 pelik dan xde gambar2 yang x diperlukan dekat sidebar tuu . so , kesimpulannyee . blog Hanna mmg Tip Top lahhh ^^, 


sebab tu jugak follower die beriban-riban . kalah Yoora T___T . hehehe . okey itu saje untuk harinie . blog seterusnyeee . milik Cik Nurmujahidah . kite tunggu dan lihat pulak REVIEW untuk blog die keyh . kat bawah nie banner blog Cik Hanna . klik untuk ke blog die dan TERJAH same2 keyh ^^,









aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

6 000 orang tulis surat cinte:

hanna said...

thanx ats komen yg membina.. (",)

pasal word verification tu, saya dah buang.. =)

thanx bg tw psal word verification sbb dlu de org komen gk tp x tw na wt cmner..

salam perkenalan dr saya!!

hanna said...

entry pasal blog saya telah di REVIEW..**simple je (",)

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/11/blog-saya-telah-di-review-oleh-cik.html

Arol Mubin said...

Arol suka cara Cik Yoora review! Tak sabar pulak rasanya nak tunggu giliran Arol. Hehe. :D

Noor An!da said...

cool la..=)

PeJuAnG CinTa said...

mase untuk mule terjah !!!

ceritasekupang said...

bila plak blog cs nak direview :D