Tips blogger : x tahu nak update ape ?? ''.

salam blogger . aduihhh ! blog da be-sawang2 nieh ??? aku pulak kekeringan idea ?? penah x jd camnie ?? msti penah kan . so , harinie aku nak bg korunk tips camne nak mnjane idea klau x tahu nak tulis ape kat blog korunk . ok . aku nie pon bukanlah handal sngt bab2 menulis entry nieh . tp klau sekadar nak bg tips x salah kan ?? huhuhu . bukan ape . kdng2 aku BW kat blog2 . bnyk yg x update blog bebulan2 . sbb utame , x tahu na update ape . hurmmm . so ape kate korunk ikot bape2 step nieh . x kesah lah org na bace ke tak post korunk tu . klau menarik comfem org akn like atau comment kan ??? soooo ~ peduli hape . blog korunk . bukan blog org lain yg korunk conteng ponnn ~ ^^.

first sekali . tulis je ape yg terlintas kat fikiram korunk . menarik atau tidak , itu laen cerita ok ! jnji kite hepi . dan x susahkan org laen ~


hah camnie . korunk de pengalaman baru la kan . *sembelitt ?? tibai je lahh =.=' then korunk nak kongsi ngan blogger2 laen . korunk dpt penyakit baru atau pengetahuan2 baru . korunk nak bg tahu kat blogger laen supaye blogger lain boleh alert and rase dpt somthing kat blog korunk tuh . silekan . tulis je ape yg korunk rase nak tulis . kalau smue tu boleh memberi faedah kat blogger2 lain dan pembace2 blog korunk , takde halangan keyh .


second ! nak bercerite pasal diri korunk . ape yg korunk suke buat atau yg korunk x suke buat pon boleh . msti ade yg tertarik nak bace punyee ~


mcm nieh haa ! *sehatnyee dak nie . huhu +.+ xpe abaikan . mcm korunk pegi mane2 tempat best . mkan bende2 yg perghhh ! sedap gilerrrr pastu nak kongsi gmbar2 mkann tu ke . nak kongsi gmbar korunk yg tengah posing mcm budak kat atas nieh pon boleh jee ~ xde masalah punyee . jnji x menyakitkan pemndangan dan bg yg prempuan jngn nak letak gmbr yg boleh menambhkan dose lelaki2 kat luar sane tuuuu . itu tidakk baikkk . noktah ! ^^.


third ! bercerite tentang pengalaman menarik . x kirelah auta atau fakta . realiti atau kat dunie khayalan korunk jeee ~ tulis jee . xde sape pon tahuuu :)


hah ! comel x ? comel x ?? *bukan kucin aku ponn =.=' hehehe . korunk boleh kongsi somthing yg korunk rase menarik . pengalamn korunk kene dajal ngan kwn2 ke . xpon korunk yg pedajal dorunk . hoho . x baik . x baik . tp klau bende tu x teruk n rase boleh diterime pakai . tulis jeee ~ tapii . jngnla smpai pnjang sngtt . nnt kunk x syiokk pulak org nak bace . dahlaa ber-jele2 . tulisan kecik2 pulak tu . x pasal2 pulak jg fatimah juling ! hoho . update lah blog korunk . jngn bg besawang . baru dinamekan blogger yg tegar ! hehe

okey geng ! caw caw ^^,

aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

3 000 orang tulis surat cinte:

Hawa Ahmady said...

tak sempat abis baca entri awak, terkesima tengok kucing tu.. comel..!!! gerammmm...!!

ika said...

kalau nak tulis entry tajuk "saya perasan saya adek nora danish" boleh la ye? hehe...

sha my heart said...

nice entri and awesome tips =)