ALHAMDULILLAH ^^.

Salam Blogger . tepat pukul 4.47 petang semalam . satu call dari pihak akademik UPSI diterime . yeahhh ! mule2 muke blurr je nak angkat  ''ehh , nombor mane pulak nie ??? aishhh ! '' . bile angkat je , dengar suare perempuan , alahaiiii ~ merdu gituuu . die tanye name aku '' boleh saye bercakap dengan saudari T.N.A.H ?? '' *name penuh . hehe . ''ye , saye berckap ?? '' . ''kami dari pihak akademik UPSI , ingin ucapkan tahniah kerana permohonan anda untuk menyambungkan pelajaran ke UPSI dalam bidang PAKK telahpun berjaye !'' ''oh . err . ehh , yeke ?? trime kasehh '' *muke giler blur + exited yg terlampau , tp mcm x percaye ! kaki nie dah rase cam ade spring nak lompat sampai ke siling tuhhh ! huh ! yelahhh . mane tak nyeee , lame kot tunggu dorunk call , akhirnye termakbul jugeee . Alhamdulilllah *sujud syukur kejap ^^.


 Selamat Tinggal S.M.K Seri Kampar T_____T
PRA U (B) KEM-A



Well hello to UPSI ^^.

tunggu ye UPSI . esok saye dtnggg bwk beg balik kampung ! rakan2 blogger , doakan pemergianku ini untuk berjuang demi mase depan anak2 korang nanti . keh keh keh . Selamat Malam ^^.


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

3 000 orang tulis surat cinte:

PeJuAnG CinTa said...

tahniah !!!!!!

purpl3h0lic said...

@PeJuAnG CinTa thankx PC ^^,

peRmaTa_ aGamA said...

tahniah..
sm0ga sgala impian tercapai..

salam ukhuwah..

~ sharing is caring..(^_~) ~