tibe2 blog yoora pulak di-Review ???!! hemmm

Salam Blogger . okey, pertame sekli , yoora nak mntak maaf kat korunk smue klau yoora ade terlepas ckp kat sini . tertulis yang bukan2 mase Review blog korunk . terkasar bahase dan smue2 sekali . yoora mintak maaf dari hujung rambut hingge hujung kaki . mlm nie yoora sedih sngt2 , ade sorunk makhluk Allah nie baik sngt2 nak review blog yoora . ok . yoora x kesah lah klau die nak tolong Review kan blog yoora . tp sekurang-kurangnye , bglah advise yg membine , bukan yg lg down kan org . ye ! yoora tahu yoora sape . yoora tau yoora x sehebat korunk2 kat luar tu . yoora tahu yoora tak sehebat ''kamu'' yg PageViews nye dah 31,230 . yoora pulak baru 7000++ . dah mmg x layak pon nak Review2 blog org nie kan . blog kamu hebat kan . Tahniah ! aku hepi untk kau

korunk bace lah sendiri keyhhh . Review si baik hati nie . 

'
'
'

tajuk entry : blogwalking-yang-kebabiannya-terserlah

Heloo :)

Muka blog baru . Kejadah comel sgt blog aku ? BHAHAHAHAHA :) puji blog sendiri *sila simbah asid*

Okayy tadi lepak kat dashboard :) Then bukak satu blog ni . INILAH DIAAAAAAA jeng jeng jeng

PURPLELALINK

Hah hambekk , aku nak menaip ni pun susah kejadah.

Okay dia ada buat SEGMEN BLOG REVIEW and yes sebab paper BIO aku tadi berjaya dengan "JAYANYA" aku ingat nak join la .

Syarat Pertama : Follow BLOG . Okay lecun ketial cari button FOLLOW THIS SITE . GRRR

Syarat Kedua : LIKE FAN PAGE FB (WHAAAAAAAT??????)

Syarat Ketiga : LIKE GAMBAR (jugak di FB and sekali lagi WHAAAAATTTT??)

Okay , that syarat was WEHHHH ? APAHALLLL ? Firstly , aku tak ada acc FB ? YESS , please FOLLOW ME ON TWITTER . MUAHH . hikhok  . Penyudahnya cam sia-sia aku nak follow blog dia kan , sebab aku nak follow sebab aku nak join segmen dia je , bukanya sebab ...... K BYEE .

So kejadah aku follow ? Tiba masanya bak aku ah review blog hang senang . K .

#1 : Blog anda terlalu berat .


MAK AIHH 133.33 . Aku punya baru 19.58 . Sila kira perbezaan sekarang
TIMBANG SENDIRI DI SINI

#2 : SHOUTBOX

Saya akui , kehadiran shoutbox sgt penting (tahu penting tapi kau punya tak ada pun ???) KFINE tapi , tak perlulah sampai DUA . DUAAA ??!!


satu sudah memadai kan?

#3 : Penggunaan Bahasa Rempit .

Apakah Bahasa Rempit ? Bahasa Rempit is when you +yp3 Lyk3 +#!$ . Sangat susah dibaca . Apa ingat tulis penuh tak COOL ke ? Tapi penggunaan bahasa rempit anda masih boleh dimaafkan sebab hanya certain words yang anda guna bahasa rempit .

#4 : VISITORS COUNTER



Sebenarnya benda ni sangat tak perlu . Even aku dah hide aku punya page viewers . Nak tengok ?

NAK BANGGA ? YES :) BLOG CABUK YANG CIKAI NI SEGINI BYK VIEWERS RUPANYA . HAHHAHAHAHA

#5 : TERLALU BANYAK SIDE COLUMN

Tolong buat Page . Please , sebenarnya sakit mata sebab bersepah kolum-2 anda .

okay tengok jam pukul berapa ? Nak tidoq okay kaver balik seminggu tak tidur due to SPM paper BIO PIJIKK KIMIAK DGN ADDMATH .

SEKIAN sahaja blog review julung-julung kalinya . HIKHOK KBYE MUAH JANGAN TERGODA <3 HAHAHA .
'
'
'

as i say . thankx allot 'sygg' sbb Review blog aku yg 'Daif' . but plisss . mind ur WORDS . jngnla maen sindir2 . kamu kate blog yoora berat . ok , fine . mmg berat. sbb , sdng dlm pembikinan lg . ade kod yg yoora perlu buang kat HTML tuhh .

kedue : bahase rempit ??? oh tidak same sekali , bukan bahase rempit . yoora cume singkatkan perkataan2 je . tak salah rasenye . yoora x tulis yg terlalu pendek ?? smpai korunk smue x faham . bukan mcm SMS ponn ???? tp yoora rase , baiklah cik adik cermin dulu bahase yg ade dlam blog cik adik tu . sopan sngatkahh ??

shoutbox smpai due ??? ehhh ?? yeke ?? dah tengok betul2 ke belom ye ?? pembetulan . satu tu mmg ShoutBox . yg lg satu tuuu BCR (BloggerChatRoom) ! bg yoora snng nak chat ngan JejakaTerhangat , PedangTajam , GitarPuteh (RED) , Rain . nie smue kwn2 BCR yoora . ehhh ?? kamu x tahu ke BCR nie ??? hemmmm ''. 

Review kamu pasal Segmen Yoora ?? hemmm . jngnlah kritik smpai mcm tu sekali . yoora x penah ''PAKSA'' sape2 atau mane2 pihak pon untk join Segmen Yoora nie . klau rase syarat2 tu x boleh diikot dan terlalu berat . let it be . jngn susahkan diri kamu 'sygggg' . yoora x mengharapkan kamu follow blog nie . yoora x penah nak saketkan hati sahabat2 blogger yoora , tp klau rase xnak semak-kan dashbord kamu dngn post2 dari yoora . delete jelahh yoora . xpe . silekannnn ~

trime kaseh sekali lg untuk tajuk entry yg sngat 'menarik' tuu +.+

p/s : terase something kat ''heart'' nie T___T


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

8 000 orang tulis surat cinte:

NazuerahAzhar said...

x patut jugak.
act, sebagai Blogger kena support blogger yg lain.

purpl3h0lic said...

@NazuerahAzhar hemmm . apekan daye . org dah x sudi nak berbudi bahase dngn kiteee . huuuu ~ ''.

syaiful said...

cakap pasal perkenalkan bcr..pomot kat kawan2 yang ni ek...hahaha XD

http://epol92.blogspot.com/2011/11/memperkenalkan-bloggers-chat-room-bcr.html

JANGAN TRASE YURA,MNE LA AKU TAU KO KNE REBIU SAL PE TADI..HUHU
[ekseli bru balik dari kelas tadi..hoho]

NazuerahAzhar said...

ala. abaikan jer, anggap je macam dia bagi kata semangat kat yoora.

Miss BaNu said...

agak kurang ajar la bahasa die tuh..
entah apa yg die x puas hati pun x tahu,sengaja nk cari perhatian la kot
apa pun harap yoora bersabar byk2..
jgn pedulikan komen negatif beliau tuh..
die je yg x suka..tpi ramai yg suka blog yoora nih..
so never give up ^_^

Alia Farhani said...

Dia x patut komen dgn menggunakan kata2 yg mcm tu. Saya baca pun tersentapp. Jgn ambil hati ye Yoora dgn kta2 dia.
All the best for you !!

fatin nabilah ;) said...

anything to say, jemput ke blog. atau buat post spesel supaya I GOT AS MUCH AS ATTENTION AS I WANT . Please don't talk behind my back, i hate it when you talk to my ass. and yes, i repeat, saya DAHAGAKAN PERHATIAN. eh you too and you and you and you kbai

Me_your said...

relax jer...dulik kan org macam tuh..kita punya blog,sukahati kita la nk buat macam mane kn...btw, nice blog..cute.. ^_^