Tips blogger : kurangkan ' welcome note ' !

salam blogger . tips harinie pasal welcome note . korunk tahu ape itu welcome note ? makhluk apekah itu ?? sejenis makanan kah ?? oh , tidak tidak ! haha . welcome note yg selalu blogger letak kat blog dorunk yang kadng2 boleh menyebabkan serangan jantung bile terkejut ngan bunyi die . *bahaye ! hehehe .

kenape kite mesti kurangkan welcome note kite ?? sbb , orang x suke nak klik bnyk2 kali . orang nak tengok blog korunk . bukan nak maen awchak awchak ngan blog korunk . hoho . ok ! korunk boleh letak welcome note . mcm sekadar nak cakap 'Assalamualaikum' dan sebagainye . tapi cube kurangkan bilangan die keyh . orang akan rase semak lah klau bnyk2 sngt . mcm kat bwah nie .

bukak blog sorang awex / mamat blogger nie .
tibe - tibe




ok . aku jawab . then tekan la button tu .
kunk x jawab dose pulak *eh ye ke ?? =.='

lepas tekan . tup . tup .




ok xpe . sabar lagi . tekan !
then lagi sekali ''.




tau lah ! grrr +.+
masih boleh bersabar . tekan !




hah ! naseb bek last . kalau lepas nie ade lagi .
mmg kompom aku pangkah je terus !
betol x korunk akan buat mcm tu jugak ??

itu belom nak kuar blog lagi . lepas pangkah . ade lagi 8 pesanan . huh ! giler +.+ . tak perlu semue nak berpesan . blogger lain tahu ape dorunk nak buat bile masuk blog korunk ok . so korunk mmg boleh nak buat welcome note . tp biarlah memadai dan tidak menyusahkan orang lain . jangan disebbkan korunk nak akan kelainan kat blog korunk . blogger lain cabut lari pg blog lain sbb tension ! dah setengah jam tekan tekan , tapi x habis2 jugak . kalau nak org lain selalu BW kat blog kite . kite kene bg diorang senng bukan lagi susah . huhuhu :)

p/s : welcome note diatas adalah hak cipta miss yoora sepenuhnye . tidak dicopy atau di print screen dr mane2 blog lain .

okey geng . caw caw ^^,


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

5 000 orang tulis surat cinte:

Sya Syazana said...

wah, dahsyatt !

Ayien Ocaca said...

sgt setuju....
kdg2 mnyakitkn hati...

NuReLLe said...

muahahahahaha..klo cmtu..baca welcome note je dah macam baca entry...:D

EZAN IDMA said...

ahhahaah stuju

Anonymous said...

hi dee hi purplelalink.blogspot.com blogger found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer update pagerank seo searchengine backlinks angela backlinks Take care. Jay