" SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "

^
.
.
.

kak lyssa yg kiut miut ! *bodek dulu . haha :D

okeyh disbbkan aku da lame menyepi sbb bizy exam .
kak lyssa plak dah bg idea nak uat entry ape arinie sooo.....
ape salahnye klau aku pon join sekali kan ? hoho .
jom2 kite senaraikan blog yg giler best tuh ! ^^,

First blog yg aku suke banget2 pegi jatuh kepade

blog EKSPERESI KEHIDUPANKU
~ sebb ape ? sbb die suke reke cerite lawak gunekan skill lukisnye yg x seberape tuh !
haha . tp xpe , masih comel dan menarik hati .
orang2 lidi yg die lukis tu dah menarik hati aku untuk selalu g kat blog die .
dan blog die sngt menarik , simple , dan berinfo ! noktah ! :)

Second blog pulak jatuh kepade

blog KERANA MANISNYA EPAL
~ sebab ! yg pertame ! header die tersngtlah cantik . aw . aw !
haha . minat sngt2 ngan doodle yg die creat . sume comel2 belake!
klau boleh gak nak die buatkan doodle untuk yoora :) *jngn berangan la kannn +.+
entry die gak best berlemon-lemon ! noktah !

n the Third blog jatuh kepade

blog YUYU ZULAIKHA
~ o.m.g ! sape x kenal ngan kupu2 kecik yg mmg kecik n comeyl giler nak mati nie !
wahhh ~ terlebihnye ayat aku . xpe . asalkan kak lyssa faham sudah .
ok , blog die sngtlah best ! comeyl ! entry die gak sngt interesting lah kan .
gmbar yg die snap2 tu pon cntik n comel . kesimpulanye mmg suke giler ! noktah !

ok . itu je . tp blog kak lyssa tetap dihati sanubariku ini
*opsss ! terbodek agi . hehehe =.='

so klau nak join gak . klik sinie CEPAT! CEPAT !
tarikh tutup kol 3.oo petang nie :)

ok geng ! caw caw ^^,


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

4 000 orang tulis surat cinte:

Hawa Ahmady said...

good luck okehh...

Ms Ef Abas said...

jalan-jalan sempena segmen cik lyssa...

jom baca cerita bersambung2 tulisan sendiri di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

btw, semoga jadi cikgu nanti...

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow