#2 : blogger baru yg prlukan support dr korunk ! ^^,

salam blogger . hah ! harinie lagi due orang blogger , aku nak kasi promote kat blog dorunk . kali nie sorang laki n sorang perempuan pulak . due orang blogger nie da tarik perhatian aku nak buat entry harinie . so , jom tengok ! ^^,

First

ZAIDI

~ baru mule berblogging dalam bulan oktober nie jugak .
~ berblog tentang mcm2 cerite mcm kat bawah nie :)



~ hobi die mmg best . suke gelak . mcm aku jgk lah . tngok nie *hahahahahahaha :D

~ masih belajar . available atau x tu , korunk tanye lah die sendirie ae . huhu
~ pesbuk tidak dinyatekan . harap maaf . hehe .

ok cukup pasal blogger yg first nie . korunk rajin2 lah singgah n melawat jap kat blog die nih . support die beb ! ^^, klik name die kat atas tu keyh !


Second

QAIREENA ERLYSA

~ sudah berblogging selame 1 tahun 5 bulan . * wah lamenyeee , kire mcm bukan blogger baru je . tp xpelah , nak tulun ajeee :)
~ hobi die Ber-belog,menulis,membaca,mem-fesbuk,menjahit dan segale 'mem' lagilah .
~ minat warne pink lah tu . mcm cik lyssa . huhuhu
~ umur die , aku kurang pasti lah . mude ag rasenye . darjah 6 . wahh . hahaha . kecik ag adik nie ^^,

okey . ape ag . terjah la kejap blog dorunk bedue nieh . bace2 , folo2 , comment2 ke ape yg patut keyh . kasi support sama dorunk bedue . wahhh !

p/s : macm biase , klau nak blog korunk dipromote dlam entry yoora . FOLLOW blog nie dulu . then tinggalkan url blog korunk kat entry nie keyh . bg sape yg da follow tu . just tinggalkan url blog korunk kat entry nie .

okey geng ! caw caw ^^,


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

3 000 orang tulis surat cinte:

Qaireena Erlysa said...

Sy
s ! tenkiu promote blog saya...malulah...>.< love u...

zaidihanafiah said...

YEAH ! tq tq sory la hari ni dah masuk 30 hari bulan baru nak reply . haha final nak dekat . blog tepakse dihenti kan buat seketika . tq sekali lagi hahahahaha

zaidihanafiah said...

haha sory la sifu . da masuk 30 haribulan baru dapat reply hmm final nak dekat . blog kena pinggir sementara dulu hee . terima kasih sifu haha