Tips blogger : bg org snng comment kat entry korunk .

salam blogger . okey malam nie . korung bace lah cikit salah satu tips nie keyh . bukan ape . kebanyakan blog yg yoora pg smue nye x pakai step nie . blogger baru patut ikot step nie . susah lah nak comment klau x ikot . leceh . cube kalau korunk ikot step nie . so snnglah nak bg orang comment . nie x . bile orang semangat nak komen . tibe2 , kene bukak page bnyak2 kali . lepas satu step ke satu step . kene letak word verification lagi . erggghh ! bende yg paling org x suke . klau syelahkan . terus x jadi nak comment , pangkah je trus . hhehehe . kan ke dah rugi kat situ . okey , korunk tengok keyh , slalunye klau nak comment kuar mcm nie .

.
.
.

so , kalau xnak jadi mcm nie bile orang nak comment .
ubah setting kat blog korunk .

care2nye ~

1. sign in blog -- settings -- comments

2. klau korunk tick kat full page tukar kepade --- pop-up window

3. kalau korunk tick 'yes' pade word verification tukar kepade --- 'no'


4. SAVE SETTINGS

hah ! senang kan . 4 step jee . bukan bnyk ponnn . kalau korunk punye blog x buat camnie ag , baek buat cpat . grrrrrr ! hehehe . klau korunk senngkan orang lain , nnt msti orang senng hati , suke , riang bile drop kat blog korunk and for sure dorunk akan komen2 sekali . tQ :)

okey geng ! caw caw ^^,


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

4 000 orang tulis surat cinte:

Noorul Amera Adnan said...

yup setuju. xsuka word verification >.<

Ayien Ocaca said...

yg ni lgi la setuju...
sgt2 mnyenang kan...

zainun jisni said...

tq awak :)

k!saH dOngeng said...

suda...
thanx:)