Price Tag (cover) by Maddi jane n Najwa Latif !

salam blogger . korunk kenal sape maddi jane ??? kenal3 . najwa latif ?? kenal3 . bagus2 . tak payah susah2 aku nak kenalkan kat korunk . ahakx ! okeyh . tengah hari nie . korunk luangkan mase sebnyak 50134287 minit korunk tuh . aku nak bg korunk layan cover untuk lagu Price Tag yg jessy jay nyanyi tuh . then korunk decide-lah . mane lagi cool . gempak . hebat ! najwa latif or meddi jane ?? hahahaha :D

~ first ~
mestila promote org kite dulu ^^,

Najwa Latif




ok ! best ? dah layan . mmg dalam kerete je die nyanyi .
tp , yg penting suare mantap seyh ! i loike ^^.


~ second ~

Meddi Jane




dah layann ???? perghhh . suare die giler mantap .
bestt lahhh . i loike3 . hahaha !

bagi yoora . due2 i Loikeee !
due2 got their own talents :)



ehhh .
kejap3 !
ade lagi satu lahhhhh .
yg nie klau korunk nak masukkan sekali dlm undian nie .
go on , aku x kesah .
jom ! usha jap budak 2 taun nie nyanyi !




haha ! agak2 boleh lawan tak Najwa Latif dngan Meddi Jane tuu ??
Cha-Ching Cha-Ching.
Aint about the (yeah) Ba-Bling Ba-Bling
hehehehe . suke aku ~

p/s : comment2 . yg mane satu korunk suke ???

okey geng ! caw caw ^^,


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

4 000 orang tulis surat cinte:

Iffah Afeefah said...

Xknl maddi tu

lyn jela

mr_stylo said...

haha... Meddi jane...
Adib undi maddi jane lagi~..haha!

mr_stylo said...

haha... Meddi jane...
Adib undi maddi jane lagi~..haha!

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hehehe