bodohnye cite klip 3gp niee !! =.='

salam smue . msti korunk tau lah kan nape aku ckp cmnie . klip 3gp yg bkal dtyangkan pd 13.10 ini . uhh ! aku tngok trailer die pon dah cam x senonoh je . mcm mane lah filem bodoh2 camnie boleh lepas . mmg syok ar klau couple p tngok cite nie kat cinema kan ??! bermaharaje lela lah dorunk kat dlam tmpat gelap tuuu . hadoii . aku tngok trailer dah geli geleman . x senonoh langsung . bnyk lagi filem2 best lah weii . dah xde idea lain kerr nak buat ?? buat la cite keinsafan kee ?? hepi hepi ke ?? lawak ke ? even cite hntu yg dah blambak pon xpe lg . hemmm . kalau ye pon cite nie ade pngajaran , mesti ke ade adegan2 lucah , yg boleh merosakkan akhlak sape2 yg tngok . x perlu rasenye . td pon ade kontrovesi sal dak mimi yg jd heroin ranjang dalam cite nieh . hoh !

nak amek . tngok nie =.='
.
.
.


whohooooo . dahsat2 .
membuak2 lah hati kanak2 riang nak tngok filem nie kan ??
haishhh . korunk pikir la sndiri ''.

. itu saje . trime kaseh .


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

1 000 orang tulis surat cinte:

Iffah Afeefah said...

Mmg xnk bzr wet
tggu org dondlod je nti aiyoooo