ye saye mmg pemurah . anda ?? ''.

haha . poyo jelah tajuk entri aku nieh . macm ape jelah kan . padehal nak g tau yg arine aku mem'pemurahkan' diri menderme darah aku yang mahal nie kat hospital permaisuri bainun ipoh . haha . tapi bukan aku yg g sane . tp dorunk yg datang sinie daa . ce tengok muke budak confiden x sakit . padehal dalam hati dah 'teroyak' *bak kate org perak . haha . ^^,

nampak x ?? hahah . confiden tak . haiyooo . mmg confiden sbb nie kali kedue . tapi kali kedue nie parah sikit laaa . nurse tu salah cucok daa . . waaaa~ dah die cucok belah kanan . elok2 pulak jarum tu senget sbb die x nmpak urat aku yg kiut miut nie . die terus cabut balik . so . aku dengan rele hati bagi lah die cucok tangan kiri aku pulak . erggghh . mmg sdapp arghh ! har har har . xpelah . jiwe kene tenng . hati kene ikhlas . aku hanye mahu menolong insan2 yang memerlukann ~ jadi marilah kite same2 menderme darah . bukan 'dare' yeeee ! hehe ^^,
. entri ini smbungan dr entri ini . *klik

. itu saje . trime kaseh .


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

3 000 orang tulis surat cinte:

Onitsuka_hana said...

hmoglobin kurang xleh derma.hehe.. berdasarka pemerhatian hana la kan..mmber2 yang lepas derma darah, badan diorang berisi skit dari biasa ..np ek... nak kata gemuk bukan..

purpl3h0lic said...

ahaha . .
alaaaa . .
jnganla ckap gitu . kunk tun gemok pulak . ermmm . dorunk jadi mcm tu sbb bile lepas derma darah . selere makan menaik . so asik nak makan je . untuk membine sel darah merah yg baru . hu3 . . belaja bio sekejap :)

Onitsuka_hana said...

owh.. bahaya gak tu klu slera makan bertambah..hehe hana teringin nak derma. takut pun ada gak.