berblogwalking dngn aman .


aku tak mencari publicity murahan dari blog aku . blog nie umum untuk dibace oleh smue orang kat luar sane . smue orang boleh blogwalking kat blog aku . tiada paksaan same sekali . tiada paksaan untuk follow . untuk klik nuffnang dan sebgainye ok *blog aku nie tak terlibt dngn bende alah tu :)

Situasi yg semakkan kepale bile blogwalking

1. terlampau bnyak sngat iklan . melebihi dari post . kiri kanan . atas bawah . ''.

2. curi idea dr blogger lain pastu buat mcm sendiri punye . boleh nmpak lol . sejibik . ^^,

3. blog terlampau bnyk gmbar sendiri yg ditaygkan kat sidebar

4. beratkan blog ngan widget2 . wlaupun xde tujuan .

5. letak colour2 yg contra . *bile aku bace pon jd juling mate aku


Situasi yg meringnkan beban bile blogwalking

1. blog simple dan bnyk info .

2. klau ade cerite sendiri pon . x syok sendiri bile tulis . ade unsur2 kelakar yg boleh buat blogger senyum atau sengih .

3. kmudahan untuk pergi site2 lain . kalo blog yg bosan macm blog aku nie . msti seminit due nak lari pg site lain kan . so . sediekanla bloglist blogger yg top2 tu . kalo x pon . sdiekan button utk pegi FB ke . twit2 ke . ect . :)

4. tak tag2 bende pelik kat blogger lain . kdng2 pakse lak tu suroh buat . hadoii . blogger yg tegar mane ade mase untuk smue tu . dorunk ade cerite dorunk sendiri utk di post .

5. x pakse org nak folow blog dorunk . nak follow atau tidak terpulang lah . sbb kalo org rase blog orang tu best mesti dorunk akan follow macm blog abg.ben ngan ujang nie kan ^^,

itu sahaje . terime kaseh :)


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

2 000 orang tulis surat cinte:

Nizam Ijam said...

betul2....penat BW kalau tggu lama2



Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
saya hilang bloglist sebelum nie...
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Rahmad said...

penat nak bw kalau blog tu load lama sangat..

buat habis bandwith broadband jer..huhu