korunk x puas ati dngn Anwar Hadi korunk punye pasal !

salam semue blogger luar sane . . korunk mesti kenal ngan mamat kacak lagi cute *ayat memikat :p , yg mmg best ngan video2 die kat youtube kan ??


actually , die mmg antertainer yg bagus , dan berpelajaran tinggi . . wokk , skrng da blajaq kat sydney ! wahh gituuu . . that why die sangat fluent in english . . purple agak jales lah ngan english die . . adoyyy . . MUET comfem band-6 . . bukan ben-10 aee . . huhuuu . . vedio2 die uat pon smue yg berfaedah , dan pasal isu2 yg penting , yg kadng2 orang x pernah perasan pon bile terjadi . n of corse lah die mmg giler punye lawak . . klau masuk raje lawak boley mnng x ?? huhuuu ~

tapi kan , yg ceq x suka , dalam best2 dia pon ade gak la yang x puas hati , n snggup memperbodohkan diri depa sendiri ngan wat video untuk mengutok Anwar Hadi ??? why ??? depa ni jales ke ngan dia ?? awatnya depa wat gitu . . depa dok ngaku pulak tu yg depa x tau cakap english , x ke bangang namenye . . uat video berani , tapi asal tutup2 muka ? nampak sngatla yg depa nie pengecut ! *loghrat kedah tetiba . . hangpa sume kasi tengok la video 4 orang makhluk allah yang x bape nak cerdik nie . . hadoii 0.o


hah . . da lihat ?? bingal kan dorunk nie . . dok kate anwar hadi poyo lah ape lah . . dok carut2 kat org , padehal anwar xda kacau depa pon . . anwar cume buat video dan xde satu video die pon yg melanggar hukum islam . . hermmm ? 0.o

jom purple kongsi video Anwar Hadi yg best ! owsem ! =)








paling best yg "euwwwww" ! huhu . . =)

kat facebook die mmg bnyk fans , belom jumpe ag la pulak page yg 'unlike' anwar hadi . harap2 xdela kan . . x baik pangkah2 org . . tuhan x suke . . huhu :)

jom 'like' fan page Anwar Hadi

[ The official page of the Youtube channel, IniAnwarHadi. If you couldn't tell from my videos, I'm from Kedah. Sorry if I don't respond to some wall posts. I will try to answer any questions you ask here. Videos are posted every weekend, InsyaAllah. Cheers! ]

ape2pon purple tetap sokong ngan ape yg die buat . . go ! go ! Anwar Hadi ! n x lupe gak ngan kawan die yg also uat video kat youtube 'Matluthfi90' . . best jugak , tapi x best macam Anwar Hadi . . ahahaha ! okay geng !

lov3 . . lov3 . . lov3


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

8 000 orang tulis surat cinte:

mr_stylo said...

tu la, kesian kn,
video dia dah la besh nk mmpus,
tpi da org x puas atie dngan dia,
jelous semu tu!, ngeh2..

Tun, yg muet tu, x silap adib, lagi ben atas pda 1, lagi bguih!... x silap la.. ngeh2...:)

.izzatul.hazwani. said...

saya one of anwar hadi fans !!!!! hehe

ala diorang tu jles cause tak reti buat cam anwar hadi ! diorang lagi poyo .. kah3

anwar hadi cool je kot :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

ishh,.hah tu kompem dengki la tuh ,.jles,. ni mesti keje budak2 xde masa depan,.

ika said...

akak pun minat!! suka...suka...suka! =D

purpl3h0lic said...

@nurul aini norazman : ahah ! mmg la dorunk xde mase depan , tengok gaye pon da tau . . otak cetek . .hadoii !
*panas2 !

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fierapirot said...

xbaik nye diorang kutuk-kutuk org..diorang jeles la tu sebab Anwar hadi tu femes..=)

miss . eya =) said...

salam.
dorg tu saket otak kot.
nak mngate anwarhadi tapi dorg lg trok. siap buat lagu cm2. then ayat nauzubillah. mmg free2 dpt dose dorg tu.xske diam je lh.
anwarhadi atleast bljr tinggi2 dorg ape ade? memalukan diri sendri dgn mak ayah je. kesian btl.