aku dan cookie hershey's


salam blogger . ok . tanggal 22.8 aritu beday aku . eeemm . thankx allot pade smue yang wish beday aku . happy sngt2 n suke sngt2 keyh . pade sape yg wish kat FB . thankx sngt2 . dan tak lupe juge pade sape yang wish kat phone . yang paling happy bile masuk je kelas pagi2 tu , aku duduk je tmpat aku , terus satu kelas nyanyikan lagu untuk aku . yeyyyyyy !! sayang korunk ketat2 . ^^. dapat hadiah dr yg tersyng , bju angry bird . happy . happy . happy . nnt raye smbut beday ramai2 ngan akak2 pulak . opsss . . macm aku dah terlari tajuk pulak aku nie . . . hehehe . sorieee3 . . =.='

back to the topic . pg nie aku x g skolah sbb nak buat cookies hershey's yg mmg sedap dan lemak berkrim *alasan malas nak g skolah . hehehehe . so . nak raye nie . korunk msti la buat kuih raye sndiri gak kan . x kanla nak beli aje smue . x rase la nikmat beraye . mase buat kuih raye , dengar pulak lagu raye siti nurhaliza '' bedendang mari bedendang . . bla . blaa . blaaa . . '' . haishhhh . mmg best la kannn ! haha . nie lah cookie's hershey's yg aku buat . rupe mmg biase , tp raseee die perghhhh ! terbaikkk ! tngok la sape yg buat *masuk bakul angkat sendiri ''. haha .

hehe . ala ala chips more la jugee ^^.
. sape2 yg tau rumah cik tun nur amalyn hayati .
sile2 lah dtng umah ae raye nie
mane yg tak tau tu . boleh request adress . hiii ~

. itu saje . trime kaseh .


aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

2 000 orang tulis surat cinte:

Fiera Pirot said...

happy birthday !

alin said...

happy belated birthday!! =)

recent post;mood raya..