CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

salam . .
hye3 . .
okey , arinie dapat tag dr mr stylo ag . .
mr stylo ni suro join contest nie . .
purple nak join !!
ggrrrr . .
hehe . . =)
thankz ! again mr stylo . .

produser : si gadis bermate coklat
contest : CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

terms and condition :


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea
hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

okey . .
sekarg suda bace rule2 die . .
nie die gambar yg patut purple pertaruhkan . .
yg berdiri dibelakng tu purple tau . .
zaman sekolah gitu . . =D
.
.

.
.
klau purple menang RM100 :
Nak beli dress cantik
untuk kuar ngan ehem2 . . =)


tag kat 5 org !

mr Daus
nina cadbury
anastasyea
fiqem0
cik atiey



aishh . like je ke ? comment2 la cikit . peace ^^V

4 000 orang tulis surat cinte:

Zaiya said...

gambar yg menarik! semoga berjaya!

Ratu Sulaman said...

bajet giler syapiq tue..:DD

apisv2 said...

lawa+cantik...gudluck ea;D

siti fatimah said...

salam..hye..tq join contest :) good luck !